Volare Electric Green 14 inch kinderfiets, 14 inch / 98 - 110

  VolareElectric Green 14 inch kinderfiets

  139.-
  14 inch / 98 - 110
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Volare Electric Green 14 inch kinderfiets

  De 14 inch Electric Green kinderfiets van Volare is een stoere kinderfiets, uitgevoerd met de nodige stoere details. Een mooie kleurstelling, een doorzichte kettingkast en een spatbord bij zowel het voor - als achterwiel. De fiets is geschikt voor kinderen van 3,5 tot 5 jaar en kan makkelijk versteld worden.

  Verstelbaar
  De kinderfiets is geschikt voor kinderen vanaf 3,5 jaar en kan gedurende een lange periode gebruikt worden. Zowel de stuur - als de zadelhoogte is makkelijk aan te passen. De stuurhoogte kan makkelijk door middel van de clip worden aangepast en het zadel kan door middel van een schroef worden veranderd. Het zadel heeft een verstelbare hoogte tussen de 47 en 52cm.

  Terugtrap en V-rem
  Mocht je zoon het idee hebben dat hij te hard gaat, dan kan hij gebruik maken van de terugtraprem. Dankzij deze rem behoudt hij de controle over de fiets en zodoende voorkom je ongelukken. Het voordeel van deze terugtraprem is dat je niet door kunt trappen, je bent dus echt 100% aan het remmen. Naast deze terugtraprem is de kinderfiets ook voorzien van een V-rem aan de rechterzijde van de voorvork. Met deze V-rem kan je zoon handmatig het voorwiel afremmen.

  Luchtbanden
  Deze kinderfiets is voorzien van luchtbanden. Het voordeel van deze banden is dat deze hetzelfde gevoel en comfort geven als een echte volwassen fiets. Je zoon kan hiermee dus alvast oefenen hoe dit voelt, voordat de overstap wordt gemaakt naar een fiets zonder zijwieltjes. De banden zijn eenvoudig op te pompen met een normale fietspomp.

  Zijwieltjes
  De zijwieltjes zijn er om te voorkomen dat je zoon met de fiets om zal vallen. Dit geeft een extra stukje veiligheid voor de beginnende fietser. Heb je het idee dat je zoon ook zonder zijwieltjes kan? Dan demonteer je de zijwieltjes. Je kunt je zoon dan zelfstandig laten fietsen.

  Montage - 95% rijklaar
  De montage van deze kinderfiets is letterlijk een fluitje van een cent! De fiets is voor 95% rijklaar, waardoor je zoon of dochter binnen no-time aan het spelen is. Je ontvangt de fiets is een mooie stevige kartonnen doos en het enige wat je hoeft te doen is je fiets uit de doos te halen, het stuur recht te zetten, de pedalen te bevestigen en eventueel de zijwieltjes te monteren.

  Kenmerken:
  - Geschikt voor kinderen van: 3,5 - 5 jaar
  - Kettingkast: Gesloten
  - Frame hoogte: 23,5cm
  - Banden: Luchtbanden
  - Velgen: Staal met verstelbare spaken
  - Zijwielen: Ja
  - Mandje: Nee
  - Stuurhoogte verstelbaar: Ja
  - Zadelhoogte: 47cm
  - Zadelhoogte verstelbaar: Ja
  - Binnenbeenlengte: 47-52cm
  lees meer

  Specificaties