Volare Blade 20 inch kinderfiets, Groen
 • uitverkocht

  VolareBlade 20 inch kinderfiets

  229.-199.-je bespaart 30.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Volare Blade 20 inch kinderfiets

  Een cool frame, een felle kleur, kwalitatieve onderdelen en dan ook nog eens zes versnellingen, dat is deze 20 inch Blade Shimano 6 kinderfiets! De moderne fiets heeft de uitstraling van een mountainbike met het hoge achterspatbord, het rechte stuur en de ketting zonder kast.

  Frame
  Deze 20 inch kinderfiets heeft een framehoogte van 25,4 centimeter. Het zadel is ingesteld op een hoogte van 60 centimeter en is te verstellen in hoogte. De fiets is daardoor geschikt voor kinderen met een binnenbeenlengte van 60-72 centimeter.

  Remsysteem
  Deze Blade Shimano 6 kinderfiets van Volare heeft, net zoals een echte mountainbike, voor en achter een aluminium v-rem. De fiets heeft geen terugtraprem.

  Wielmaat
  Als je comfortabele en veilige ritjes wilt fietsen, is het van belang een fiets te kopen met een goede wielmaat. De wielmaat kan worden gekozen aan de hand van de kledingmaat van de toekomstige bestuurder. Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 20 inches en is geschikt voor kinderen met een kledingmaat van 116-122.

  Montage
  De Excellent kinderfiets is voor 95% afgemonteerd. Je hoeft dus alleen maar het stuur en de trappers te monteren en je kunt de fiets al gebruiken!  
  lees meer

  Specificaties