Volare Blade 12 inch kinderfiets, Zwart/rood/blauw
 • Uitverkocht

  VolareBlade 12 inch kinderfiets

  94.95
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Volare Blade 12 inch kinderfiets

  Rijd lange einden op warme zomerdagen met de Blade kinderfiets van 12 inch. Je kunt op deze fiets namelijk zelfs een flesje water of ranja meenemen om goed gehydrateerd te blijven tijdens het fietsen. Spring op de fiets en rijd naar school, je vriendjes of naar de familie. Een stoer vervoersmiddel voor iedereen die snel wil leren fietsen.

  Frame
  Het frame van de Urban Boy kinderfiets is 21,5 centimeter hoog en is gemaakt van metaal. De zijwieltjes kun je eenvoudig demonteren, zodat je kindje lang plezier kan hebben van de fiets. Het stuur en het zadel is te verstellen in hoogte. De zadelhoogte is standaard 43 centimeter hoog. Dat maakt de fiets geschikt voor kinderen met een binnenbeenlengte van 43-47 centimeter.

  Remsysteem
  Fiets je te hard en moet je snel afremmen? Dat kan met de terugtraprem of met de handrem voor op het stuur! Zo staat de fiets gelijk stil!

  Zijwieltjes
  De zijwieltjes zijn er om te voorkomen dat je zoon of dochter met de fiets om valt. Dit geeft een extra stukje veiligheid voor de beginnende fietser. Heb je het idee dat je kindje ook zonder zijwieltjes kan? Dan demonteer je de zijwieltjes.

  Montage
  Je zult de fiets in een stevige kartonnen doos ontvangen en binnen enkele handelingen is de fiets klaar voor gebruik. De fiets is voor 95% gemonteerd, wat inhoudt dat je zelf alleen nog het stuur, de trappers en eventueel de zijwieltjes nog hoeft te monteren.

  Wielmaat
  Om comfortabel te kunnen fietsen is het van belang om een fiets te kopen met de goede wielmaat. De goede wielmaat biedt ook meer veiligheid voor de bestuurder. Weet je de kledingmaat van jouw kindje, dan kun je de wielmaat ook snel bepalen. Deze kinderfiets heeft een wielmaat van 12 inches en is geschikt voor kinderen met een kledingmaat van 92-104.
  lees meer

  Specificaties