POP top teaser image

Olvarit babyvoeding

78 resultaten
aanbevolen

78 resultaten

Gemakkelijk te bereiden en voedzaam

Alle ouders of verzorgers willen het beste voor hun kindje, zeker als het gaat om voeding. Er komt al zoveel op je af met een baby. Om het geven van voeding zo gemakkelijk en voedzaam mogelijk te maken, heeft Olvarit babyvoeding ontwikkeld. De babyvoeding bestaat uit maaltijden en fruithapjes in verschillende smaken, zodat je elke dag lekker kunt variëren.

De voordelen van Olvarit potjes

Kiezen voor Olvarit potjes brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo zijn de potjes heel eenvoudig en snel op te warmen, waardoor je maar weinig tijd kwijt bent voor het bereiden van een maaltijd. Ideaal als je kindje het opeens op een huilen zet, omdat hij of zij honger heeft. Een ander voordeel is dat de ongeopende potjes niet in de koelkast hoeven. Hierdoor kun je de potjes gemakkelijk meenemen. De Olvarit fruit en Olvarit groente potjes bevatten bovendien de voedingsstoffen die je kindje nodig heeft, waardoor je dus zeker weet dat je kind elke dag voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt.

Olvarit voeding voor verschillende leeftijden

Bij de voeding van Olvarit wordt rekening gehouden met verschillende leeftijden. Zo hebben de potjes Olvarit voor 6 maanden bijvoorbeeld minder stukjes dan de Olvarit voor 12 maanden. Wanneer je graag wat meer afwisseling in voeding wilt, kun je ook kiezen voor Olvarit pap. Dat is heerlijk om te geven als ontbijt.

Bestel je potjes Olvarit bij wehkamp

Bij wehkamp worden de potjes van Olvarit meestal per zes stuks verkocht. Af en toe kun je bij ons profiteren van een Olvarit aanbieding. Houd deze pagina dus goed in de gaten, want het leven met (kleine) kinderen is vaak al duur genoeg. Plaats je bestelling bij wehkamp en je weet zeker dat je de voeding voor je kindje morgen al in huis hebt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.