Nutrilon melkpoeder

20 resultaten
aanbevolen

20 resultaten

Goede voeding met de juiste ingrediënten is de basis voor de groei en de gezondheid van jouw kindje. Niet iedere moeder is in staat om de baby borstvoeding te geven en ook zijn er ouders die de voorkeur geven aan het voeden van een kindje met flesvoeding. Nutrilon is een wereldwijd bekend merk dat babyvoeding maakt van de hoogste kwaliteit. In het assortiment babyvoeding in onze uitgebreide webshop vind je melkpoeder voor baby's van verschillende leeftijden, maar ook speciale voeding voor baby's die bijvoorbeeld vaak krampjes hebben. Wij hebben in onze online shop geregeld een Nutrilon aanbieding beschikbaar.

Meer over babyvoeding

Bij het kiezen van de juiste babyvoeding voor jouw kindje wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Tijdens het eerste levensjaar van een kindje is het voor de ontwikkeling van het kind belangrijk dat het de juiste voedingsstoffen ontvangt. De groei van een gezond bottenstelsel en een sterk immuunsysteem zijn de eerste prioriteit bij de samenstelling van hoogwaardige voeding voor het kindje. Bij zowel de Nutrilon 1, Nutrilon 2 en de Nutrilon 3 voeding is de samenstelling van de babyvoeding gericht op een bepaalde levensfase en de ontwikkeling van het kindje.

Verschillende soorten Nutrilon kopen in onze webshop

Wij hebben in onze webshop een groot aantal soorten Nutrilon melk, opvolgmelk en speciale dieetvoeding beschikbaar. Zo is er de Nutrilon 1, een volledige zuigelingenvoeding voor kindjes van 0 jaar. De verpakking van deze voeding bevat voldoende inhoud voor het maken van maar liefst 29 flesjes. Je maakt de voeding aan met water en kunt de voeding direct vanaf de geboorte gebruiken. Nutrilon 2 gebruik je vanaf een leeftijd van 6 maanden

Naast de reguliere opvolgmelk voor deze leeftijdsgroep bieden wij ook de 2-versie aan als Nutrilon Forte. Deze voeding versterkt het immuunsysteem. Nutrilon Forte in de 3-versie kun je gebruiken voor het maken van flesjes vanaf 10 maanden. Voor je start met het geven van dit type voeding in plaats van borstvoeding is het verstandig om even te overleggen met jouw adviseur van het consultatiebureau. Zo kan men de groei en het gewicht van jouw kindje op de juiste manier volgen.

Voeding voor zuigelingen met een koemelkallergie

Naast zuigelingenvoeding, dreumesvoeding en handige meeneempakjes melk voor peuters vind je tevens Nutrilon Pepti in onze shop. Dit is een voeding voor kindjes die allergisch zijn voor koemelk. Deze voeding van Nutrilon is lactosevrij en dient alleen gebruikt te worden in overleg met een arts of met een expert van jouw consultatiebureau.

Bestel nu jouw favoriete flesvoeding of opvolgvoeding en profiteer van onze Nutrilon aanbieding, waarmee je flink bespaart op de aanschaf van voeding voor jouw kindje. Wij leveren de voeding snel en eenvoudig aan huis. Bestel vooruit en je weet zeker dat jij altijd voldoende voeding in huis hebt voor jouw baby of dreumes. Dat geeft rust.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.