POP top teaser image

Suavinex fopspenen

14 Resultaten
Nieuwste collectie

14 Resultaten

Ontspannen met een Suavinex speen

Hoe jong ze ook zijn, iedere baby is anders en heeft eigen unieke behoeften. Zo zijn er veel baby's die troost vinden in het zuigen op een speen. Andere kinderen hebben veel zuigbehoefte, een behoefte die niet voldoende door het geven van voeding wordt bevredigd. Ook zijn er kinderen die helemaal niets met een speentje hebben. Heb jij een kindje dat na de voeding nog steeds onrustig is, dan is een speentje een goede oplossing. En kies je daarbij voor het beste voor je kind, dan kies je voor een speen van Suavinex. We hebben bij wehkamp een ruim aanbod voor je klaarstaan.

Suavinex spenen aangepast op de behoefte van ieder kind

Suavinex is een Spaans merk dat spenen biedt die van natuurlijk latex zijn gemaakt. De speentjes zijn daarmee een stuk soepeler dan de 'traditionele' spenen en veranderen minder snel de stand van het gebit. Een Suavinex Dental speen is anatomisch gevormd en daarmee aangepast op de vorm van de mond van kleine kinderen. De Suavinex Dental speen is in verschillende leuke kleuren verkrijgbaar. Koop deze Suavinex anatomische speen in een set van twee en je hebt altijd een reservespeen. Naast de Suavinex latex speen kun je ook kiezen voor een speen gemaakt van BPA-vrije siliconen.

Suavinex fopspenen bestellen bij wehkamp

Bij wehkamp slaag je gegarandeerd in je zoektocht naar de ideale speen van Suavinex. Met behulp van de zoekfilters op de site kun je de zoekduur aanzienlijk verkorten. Selecteer de kenmerken waar de speen aan moet voldoen, zoals de vorm en de kleur, en er verschijnt direct een bijpassend aanbod op je scherm. Plaats je vandaag je bestelling, dan wordt deze morgen al bezorgd.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.