POP top teaser image

Bibi fopspenen

12 resultaten
aanbevolen

12 resultaten

Fopspenen van Bibi: voor een gelukkige en tevreden baby

Zie jij je baby graag helemaal happy? Dat krijg je voor elkaar met de fopspenen van Bibi. De spenen zijn perfect gevormd en passen probleemloos in de mond van je kindje zónder dat de groei van de kaak of het gehemelte in gevaar komt. Geef je baby daarom het gevoel dat het aan de borst ligt en ga voor een fopspeen van het merk Bibi.

Aanbod Bibi spenen bij wehkamp

Op onze site kies je uit een gevarieerd aanbod fopspenen. De spenen zijn er in de kleuren rood, wit, groen, roze en diverse andere kleuren. Een Bibi speen met opdruk behoort ook tot de mogelijkheden. Welke speen het ook wordt, je doet je baby er een groot plezier mee. Uiteraard is het ook een leuk cadeau om te geven bij een geboorte in de familie- of vriendenkring.

Welke Bibi fopspeen kies je?

Gun jij je baby een comfortabel en veilig gevoel? Met de juiste Bibi fopspeen blijft je kindje zoet. Bibi weet als geen ander hoe belangrijk dit is, want als specialist in Bibi babyvoeding komt je kindje helemaal niets tekort. Kijk altijd naar de leeftijdsindicatie welke speen het meest geschikt is voor je baby.

Nog meer artikelen en items van Bibi

Naast fopspenen heeft het Zwitserse Bibi nog meer items voor baby's. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het aanbod Bibi babyflessen & flesspenen. Op die manier geef je altijd een origineel cadeau tijdens de kraamperiode.

Bestel een speen van Bibi in onze webshop

Wil jij het beste voor je kindje? Kies voor gemak en plaats een order op de site. Een speen die je bij ons vóór 23:59 uur bestelt, heb je morgen al in huis. We verzenden deze ook nog eens gratis bij een aankoopbedrag vanaf 20 euro.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.