Borstvoeding

Borstvoeding is een natuurlijke manier om je kindje voeding te geven. Als je weer aan het werk gaat of als iemand een dagje oppast dan kun je gebruik maken van een borstkolf. Naast een handmatige borstkolf zijn er ook elektrische borstkolven, kijk wat jij gemakkelijk en fijn vindt. Borstkolven van merken als Medela, Ardo, Dr Brown's en Philips AVENT. Ontdek ook ons assortiment aan voedingskleding speciaal ontworpen om je kindje gemakkelijk te kunnen voeden. Vaak ook geschikt om te dragen tijdens de zwangerschap.

118 resultaten
aanbevolen

118 resultaten

Borstvoeding accessoires

Het geven van borstvoeding aan je kindje is een bijzondere ervaring. Je wilt dat dit een pijnloze gebeurtenis wordt, waarbij je alle hulp krijgt die nodig is. Bij ons vindt je een ruim aanbod met accessoires die het geven van borstvoeding gemakkelijker maken.

Bescherming

Het kan voorkomen dat je tepels geïrriteerd raken door het geven van borstvoeding. Dit is geen reden om te stoppen. Met een tepelbeschermer kan je kindje nog steeds je huid voelen en melk drinken. Tepelbeschermers zijn gemaakt van ultradun, zacht, geurloos en smakeloos materiaal. Door dit materiaal blijft je kindje je eigen huid voelen en ruiken en hoeft het niet opnieuw aan de borst te wennen als je tepels eenmaal genezen zijn. Bij tepelkloven en wondjes geven de Hydrogel Pads van Medela verlichting. Ze verzachten de pijnlijke tepels doordat ze zich als een beschermend en verkoelend kussentje aan de huid hechten. De pads bevorderen bovendien het genezingsproces.

Wanneer je borstvoeding geeft, heb je vaak ook last van lekkende borsten. Hiervoor zijn borstkompressen de ideale oplossing. Maar hoe neem je deze kompressen op een hygiënische manier mee? KipKep heeft de manier gevonden om de borstkompressen op een schone en hygiënische manier bij je te dragen. De Napper etui heeft twee compartimenten waar je zowel schone als gebruikte kompressen in op kunt bergen. De gebruikte kompressen zijn uitwasbaar, hierdoor hoef je niet telkens nieuwe aan te schaffen. Na gebruik vouw je het etuitje dicht en sluit je deze met het drukknoopje.

Accessoires

Naast het ruime assortiment met beschermingsproducten hebben wij ook vele producten die het geven van borstvoeding fijner maken. Zo zijn er voedingsdoeken en voedingssjaals verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Deze producten zijn onder andere verkrijgbaar van Mama-licious en KipKep. Met een borstvoedingsdoek of sjaal kan je kindje rustig en beschermd drinken, waar je ook bent. Door de opening in het doek kun je oogcontact met je kindje houden. Onze borstvoedingsdoeken zijn makkelijk mee te nemen, want aan de doeken zit een tasje vast. Dit tasje is ook geschikt voor het opbergen van een paar extra spulletjes.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.