POP top teaser image

Olvarit babyvoeding maaltijden & fruithapjes

79 resultaten
aanbevolen

79 resultaten

Babyvoeding van Olvarit

Zelf hapjes voor je kindje maken is leuk om te doen, maar het kost je wel veel tijd. Tijd die je eigenlijk niet hebt, want zeg nu zelf: als kersverse ouder heb je het al druk genoeg. Maak het jezelf daarom (soms) wat gemakkelijk door te kiezen voor de babyvoeding van Olvarit. Natuurlijk wil je het beste voor je kindje, maar wist je dat kant-en-klare babyvoeding van Olvarit ook een gezonde keuze is?

Het gemak van Olvarit potjes

Snijden, hakken, blenden; het is nogal een klus om elke dag weer een gezonde maaltijd voor je kindje te bereiden. Gelukkig los je dit probleem op met Olvarit potjes. Het voordeel van het geven van een potje is dat je alleen het dekseltje van het potje draait en het opwarmt. Dat kan in een pannetje met water, de magnetron of een potjeswarmer. Je kindje hoeft dus niet lang te wachten tot het eten klaar is en dat scheelt een hoop gejengel. En de afwas? Die is er amper!

Andere voordelen van Olvarit babyvoeding

Wist je dat kant-en-klare potjes een evenwichtige samenstelling aan voeding bevatten? Zo bevatten de potjes de juiste hoeveelheid vlees en vis en zijn er verschillende soorten groenten in verwerkt, zodat je kindje lekker gevarieerd eet. Bovendien zit er niet te veel zout in verwerkt en bevatten de potjes geen bewaar- en kleurstoffen.

Potjes babyvoeding voor verschillende leeftijden

Als je potjes babyvoeding gaat kopen, is het belangrijk om erop te letten dat de voeding geschikt is voor de leeftijd van jouw kindje. Zo zijn de stukjes voedsel in de Olvarit vanaf 4 maanden bijvoorbeeld kleiner dan de stukjes in de Olvarit vanaf 6 maanden. De grootte en structuur van het voedsel sluit perfect aan bij de fase waar je kindje zich op dat moment in bevindt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je kindje van 6 maanden te grote stukjes voedsel te eten krijgt.

Heerlijk Olvarit fruithapje om tussendoor te geven

Naast de potjes die je als maaltijd geeft, fabriceert deze specialist in baby- en kindervoeding ook fruithapjes. Geef je kindje bijvoorbeeld een heerlijk fruithapje dat bestaat uit een combinatie van banaan, sinaasappel en koek of kies voor een mix van appel, peer en framboos. Behalve potjes met fruit is het ook een optie om je kindje een handig knijpzakje met fruit te geven. Ideaal voor onderweg!

Olvarit aanbieding

Luiers, melkpoeder, speelgoed en babykleding; het kost veel geld, zo'n kleintje. Gelukkig krijg je er heel veel voor terug! Toch kan het zeker lonen om goed in de gaten te houden of bepaalde babyproducten die je veel gebruikt, zoals potjes, in de aanbieding zijn. De potjes zijn lang houdbaar, waardoor het een hoop geld kan schelen als je meteen wat meer potjes in de aanbieding koopt.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.