POP top teaser image

Babyvoeding maaltijden & fruithapjes

Goede babyvoeding is belangrijk voor de ontwikkeling en groei van je kleintje. In het begin liefst borstvoeding. De babymelk van Nutrilon zorgt ervoor dat je kindje alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Daarnaast vind je bij ons baby maaltijden, fruithapjes en tussendoortjes van Olvarit. Laat je kindje heerlijk smullen en kennismaken met smaak en textuur aangepast op de leeftijd van je kindje.

75 resultaten
aanbevolen

75 resultaten

Babyvoeding

Flessen, spenen, kolven, blenders, stomers en natuurlijk allerlei verschillende soorten babyvoeding, daarvoor kun je ook bij ons terecht. Je wilt immers het beste voor je baby, terwijl je zelf vooral voor gemak gaat. Wij bieden je het beste van beide werelden. Bij wehkamp.nl bestel je heel snel en eenvoudig alle producten die je nodig hebt op het gebied van babyvoeding. Daarbij profiteer je altijd van een goede prijs/kwaliteitverhouding en onze prima service. Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies de ideale voeding en toebehoren voor je baby!

Welk type babyvoeding je ook zoekt

Na borstvoeding (of als aanvulling hierop) gebruik je opvolgmelk. Wist je dat de experts van Nutrilon en moederbedrijf Nutricia al meer dan 100 jaar onderzoek doen naar babyvoeding? Dat biedt vertrouwen voor jouw kindje. Zo is onlangs Nutrilon opvolg- en dreumesmelk met Pronutra gelanceerd. Goed voor het immuunsysteem van je baby en voor een gezonde hersenontwikkeling. Vanaf vier maanden mag je baby genieten van de babyvoeding die Olvarit biedt. De welbekende potjes met fruithapjes, complete menu’s, sapjes, toetjes en soepen hebben we volop voor je. Zelfs als je kindje een allergie heeft, kun je speciale Olvarit babyvoeding kiezen die geschikt is voor kinderen met soja-allergie, koemelkallergie of lactose-intolerantie.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.