voeding

Babyvoeding

Goede babyvoeding is belangrijk voor de ontwikkeling en groei van je kleintje. In het begin liefst borstvoeding. De babymelk van Nutrilon zorgt ervoor dat je kindje alle benodigde voedingsstoffen binn ...

88 resultatensorteren op
aanbevolen

Babyvoeding

Flessen, spenen, kolven, blenders, stomers en natuurlijk allerlei verschillende soorten babyvoeding, daarvoor kun je ook bij ons terecht. Je wilt immers het beste voor je baby, terwijl je zelf vooral voor gemak gaat. Wij bieden je het beste van beide werelden. Bij wehkamp.nl bestel je heel snel en eenvoudig alle producten die je nodig hebt op het gebied van babyvoeding. Daarbij profiteer je altijd van een goede prijs/kwaliteitverhouding en onze prima service. Bekijk ons uitgebreide aanbod en kies de ideale voeding en toebehoren voor je baby!

Welk type babyvoeding je ook zoekt

Na borstvoeding (of als aanvulling hierop) gebruik je opvolgmelk. Wist je dat de experts van Nutrilon en moederbedrijf Nutricia al meer dan 100 jaar onderzoek doen naar babyvoeding? Dat biedt vertrouwen voor jouw kindje. Zo is onlangs Nutrilon opvolg- en dreumesmelk met Pronutra gelanceerd. Goed voor het immuunsysteem van je baby en voor een gezonde hersenontwikkeling. Vanaf vier maanden mag je baby genieten van de babyvoeding die Olvarit biedt. De welbekende potjes met fruithapjes, complete menu’s, sapjes, toetjes en soepen hebben we volop voor je. Zelfs als je kindje een allergie heeft, kun je speciale Olvarit babyvoeding kiezen die geschikt is voor kinderen met soja-allergie, koemelkallergie of lactose-intolerantie. Dezelfde instapleeftijd als voor de maaltijdpotjes geldt ook voor Bambix babyontbijt. Vanaf een maand of vier mag je baby hiervan genieten. Een ontbijtpapje boordevol voedingsstoffen of een avondpapje dat zorgt voor een verzadigd gevoel: Bambix is van alle markten thuis als het gaat om voeding. Vezels, koolhydraten, vitamines en mineralen zitten allemaal in deze op granen gebaseerde producten. Dat is nog eens gezonde babyvoeding!