Mineralen
Vitakruid Magnesium Tauraat B6 - 100 capsules
 • Uitverkocht

  VitakruidMagnesium Tauraat B6 - 100 capsules

  26.8916.60je bespaart 10.29
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Vitakruid Magnesium Tauraat B6 - 100 capsules

  Algemeen
  Deze vorm van magnesium heeft een hoge biologische beschikbaarheid. De toegevoegde vitamine B6 is van belang voor een goede opname van zowel het magnesium als de taurine.
  Magnesium is voor de mens een belangrijk element. In de voeding is het aanwezig in verse groene groenten, volle granen, noten en zaden. Magnesium speelt een rol bij de prikkeloverdracht tussen de zenuwcellen en draagt bij aan een normale spierwerking. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren. Ook draagt magnesium bij aan de instandhouding van normale botten. Gezonde volwassenen wordt aanbevolen om dagelijks 300-400 magnesium in te nemen. Taurine vervult in het lichaam een functie als neurotransmitter in de hersenen. Het is tevens een antioxidant en draagt bij aan de bescherming van gezonde cellen en weefsels. Taurine heeft een gunstige invloed op hart, spieren, ogen, hersenen, lever en galblaas.
  Magnesium Tauraat van Vitakruid heeft een hoge opneembaarheid. De toevoeging van vitamine B6 is van belang om de gunstige invloed van magnesium en taurine te ondersteunen.

  Gebruiksaanwijzing / dosering
  Neem 1 -4 capsules per dag (bij voorkeur bij de avondmaaltijd en/of voor het slapen gaan) tenzij anders wordt voorgeschreven.

  Samenstelling
  Ingrediënten per capsule (1 tot 2 capsules per dag)  ADH%
  Magnesium   60 mg  (16% ADH)
  L-taurine  750 mg
  Vitmaine B6  20 mg  (1400% ADH)

  Waarschuwingen
  Buiten het bereik en zicht van jonge kinderen houden.

  Dit product bevat geen
  Gluten, gist, lactose, suiker, kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen.

  Ingrediënten
  L-Taurine (als magnesium tauraat), magnesium tauraat, pyridoxine hydrochloride (B6), hypormellose (capsule), magnesium stearaat (antiklontermiddel).
   
  lees meer

  Specificaties