overzicht
Virtufit mini fietstrainer V3 met computer
 • -14%

  Virtufitmini fietstrainer V3 met computer

  67.9057.95je bespaart 9.95
  2 reviews
  V3
  vandaag besteld, morgen in huis

  Virtufit mini fietstrainer V3 met computer

  De VirtuFit V3 mini fietstrainer met computer helpt je om je armen en/of benen comfortabel te trainen. Deze bewegingstrainer heeft een draaiknop om het weerstandsniveau gemakkelijk op je eigen niveau te zetten.

  Tijdens de training volg je op het display de tijd, afstand, omwentelingen, omwentelingen per minuut en verbrande calorieën. Je kiest zelf welke van deze gegevens je op het scherm ziet. Er is ook een scan functie om automatisch te schakelen tussen de verschillende gegevens. De computer start automatisch en schakelt zichzelf na de training ook automatisch weer uit.

  De VirtuFit V3 is gemakkelijk te gebruiken en te verplaatsen en is ideaal voor gebruik bij een zittende houding. Op de bank voor de televisie bijvoorbeeld, of achter je bureau. Als je klaar bent met sporten pak je hem op aan de achterzijde bij het handige handvat en til je hem gemakkelijk op om hem ergens anders neer te zetten.

  De VirtuFit V3 fietstrainer met handvat en computer helpt je spieren te trainen en de kracht en beweeglijkheid in je armen en benen te behouden en te vergroten. Daarnaast helpt deze mini hometrainer je bloedsomloop te verbeteren waardoor je je fitter en gezonder voelt.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand