overzicht
Virtufit mini fietstrainer V2 met computer, v2
 • -29%

  Virtufitmini fietstrainer V2 met computer

  47.9033.95je bespaart 13.95
  v2
  vandaag besteld, morgen in huis

  Virtufit mini fietstrainer V2 met computer

  De VirtuFit V2 opvouwbare mini fietstrainer met computer kun je bijna overal zittend gebruiken. Op de bank, achter je bureau, of zelfs op reis. Dit compacte opklapbare apparaat is gemakkelijk mee te nemen en simpel op te bergen.

  De V2 is een veelzijdige bewegingstrainer die niet alleen geschikt is voor revalidatie en lichte beweging, maar ook een goede ondersteuning kan bieden voor een fitness programma. De weerstand van de VirtuFit V2 opvouwbare mini trainer is heel licht op de laagste stand en vergelijkbaar met een hometrainer op de hoogste stand. Dit is ideaal voor revaliderende gebruikers, omdat je hierdoor het apparaat de gehele revalidatie periode kunt gebruiken.

  Op de computer van de VirtuFit V2 zie je de tijd, het aantal stappen, de omwentelingen per minuut en je calorie verbranding. Je kiest met de rode knop bij het display zelf welke waarde je wilt volgen. Deze computer maakt het gemakkelijker om jezelf doelen te stellen, je trainingen bij te houden en met elkaar te vergelijken.

  Door met deze mini trainer te sporten help je de bloedsomloop te verbeteren. Dit is belangrijk voor mensen met een slechte bloedsomloop, maar ook voor mensen met een zittend beroep en mensen met ouderdomskwalen. Regelmatig gebruik van de mini hometrainer helpt om je spierkracht op peil te houden en je bloedsomloop gezond te houden.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  toegevoegd aan winkelmand