fitnessaccessoires
Virtufit mini fietstrainer V1
 • -13%

  Virtufitmini fietstrainer V1

  29.9025.95je bespaart 3.95
  V1
  vandaag besteld, maandag in huis

  Virtufit mini fietstrainer V1

  De VirtuFit V1 mini fietstrainer helpt je thuis te revalideren of in beweging te blijven. De lichte verstelbare weerstand van de bewegingstrainer is perfect voor mensen met verzwakte spieren of beenletsel. Op de laagste stand is er praktisch geen weerstand. Op de hoogste stand is de weerstand nog steeds licht genoeg voor een revalidatie traject. Deze mini fietstrainer wordt ook wel beentrainer genoemd omdat hij vaak gebruikt wordt bij klachten aan de heupen, knieën, enkels en beenspieren. Deze bewegingstrainer is echter ook geschikt voor het trainen of revalideren van de armen.

  De voetriempjes houden je voeten goed op hun plek. De fiets beweging van deze "mini hometrainer" is soepel en aangenaam.

  De afmeting van de VirtuFit stoelfiets is 41 x 53,5 x 25 cm, is gemakkelijk draagbaar en gemakkelijk op te bergen als je klaar bent met trainen. Dit apparaat gebruik je terwijl je zit. Het is niet geschikt om op te staan. De weerstand van deze bewegingstrainer verstel je met een draaiknop aan de bovenkant.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie