Virtufit  Fit Trainingspakket XL, Zwart/blauw
 • uitverkocht

  VirtufitFit Trainingspakket XL

  50.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Virtufit Fit Trainingspakket XL

  Dit VirtuFit Fit Trainingspakket XL pakket bevat vijf kwalitatieve, gemakkelijk bruikbare fitnessartikelen om de eerste stap te zetten naar meer beweging en een gezondere levensstijl. Dit trainingspakket van kleine gebruiksvriendelijke fitnessartikelen kan voor de ontvanger het begin zijn van een fitte en actieve levensstijl.

  Gymbal 65 cm met handpomp
  Leun, lig of zit tijdens je fitness oefeningen op deze gymbal om je balans en coördinatie te verbeteren. Op de bal balanceer je tijdens je oefening. Je bent tijdens je oefening steeds bezig om je gewicht opnieuw te verdelen. Dit maakt je fitness oefeningen zwaarder en uitdagender. Typische oefeningen voor op de gymbal zijn push ups, sit ups en crunches, planking en zittende oefeningen met dumbbels.

  Dubbel trimwiel buikspierwiel
  Dit trimwiel bestaat uit 2 gemakkelijk bewegende wielen met ergonomische handvaten. Je gaat op je knieën zitten, zet het wiel op de grond en rolt je bovenlichaam naar voren en weer terug. Een effectieve manier om je buikspieren te trainen, maar ook je rug, schouders en armen doen mee.

  VirtuFit Springtouw
  Een springtouw is niet alleen leuk speelgoed. Regelmatig touwtje springen is heel goed voor je conditie en je uithoudingsvermogen en je verbrandt er veel calorieën mee. Zelfs als je het springtouw maar heel af en toe gebruikt heb je een gezonde en sportieve manier gevonden om meer te bewegen.

  VirtuFit Foam Hand Grips
  Train je grip met knijpoefeningen op deze foam hand grips. Oefen regelmatig om de spieren in je vingers, handen en onderarmen te versterken. Je grip wordt niet alleen sterker, maar je krijgt ook meer uithoudingsvermogen. Grip is niet alleen belangrijk bij sporten als tennis, honkbal en bergbeklimmen. Grip gebruik je ook veel in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld als je een bank verplaatst of een zware boodschappentas tilt.

  VirtuFit Weerstandskabel met handvat
  De weerstandskabel is één van de meest veelzijdige fitness artikelen. Met een weerstandskabel kan je eindeloos variëren en bijna alle delen van je lichaam trainen. Je kan het ene einde aan een vast punt bevestigen en het andere einde met je hand of voet bewegen. Je kan op het midden gaan staan en beide handvaten omhoog trekken. Je kan gaan zitten, de kabel achter je voeten langs halen en gebruiken als een roeitrainer. Het zijn maar een paar mogelijkheden. Inspiratie en voorbeelden vind je zonder moeite op youtube.

  VirtuFit - Het Nederlandse fitnessmerk
  VirtuFit staat garant voor uitstekende kwaliteit. De fitnessapparaten en fitnessartikelen zijn vervaardigd uit kwaliteitsmaterialen en daarnaast is er veel aandacht besteed aan gebruikersgemak, design en uitgebreide functionaliteiten.
  lees meer

  Specificaties