overzicht
Vipack hoogslaper Bonny (90x200 cm), Wit/fuchsia

  Vipackhoogslaper Bonny (90x200 cm)

  999.-
  met 2 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Vipack hoogslaper Bonny (90x200 cm)

  Deze hoogslaper Bonny van Vipack is erg handig en ruimtebesparend. Het bed is multifunctioneel door het uitschuifbare bureau en bedlade. Het bureau kan gemakkelijk weer dicht geschoven worden zonder al je spullen er af te halen. Door de lade onder het bureau uit te schuiven ontstaat er een extra slaapplaats. Er kan zelfs nog een slaapplaats gecreëerd worden door de bedlade verder uit te trekken. Door een combinatie van spaanplaat en metaal, is het bed stevig gebouwd. De ladder kan zowel aan de voorkant als aan de achterkant bevestigd worden. Het bed komt inclusief lattenbodem maar zonder matras, deze kun je geheel naar wens uitzoeken. De hoogslaper is verkrijgbaar in de kleuren: blauw, grijs, wit en fuchsia.

  Alle voordelen van deze Bonny hoogslaper
  We hebben alle voordelen van dit bed voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat jij van dit bed kunt verwachten.
  - Maak hem compleet door matrassen te kiezen
  - Multifunctioneel bed met uittrekbaar bureau
  - Eenvoudig zelf in elkaar te zetten 

  Afmetingen
  - Ligmaat: 90x200 cm
  - Afmetingen totaal: 161x101,5x221,5 cm (hxbxd)
  (de diepte van het bed totaal is gemeten inclusief het hoofdbord)

  Het onderhoud

  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bed zolang mogelijk mee gaat. Zet het bed daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het bed af te nemen met een vochtige doek.

  Op de Bonny hoogslaper van Vipack geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand