overzicht
Vipack doorgroeibed Jumper (90x140 cm), Wit

  Vipackdoorgroeibed Jumper (90x140 cm)

  219.-
  Doorgroeibed
  met 2 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Vipack doorgroeibed Jumper (90x140 cm)

  Dit doorgroeibed Jumper van Vipack is gemaakt van Scandinavisch grenenhout en is afgelakt in een witte kleur. Het bed is verstelbaar is drie verschillende maten: 90x140, 90x160 en 90x200 cm. Omdat kinderen erg snel groeien, is dit bed ideaal. Het bed is inclusief lattenbodem en is naast wit ook verkrijgbaar in de kleur taupe.

  Alle voordelen van dit Jumper bed
  We hebben alle voordelen van dit bed voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat jij van dit bed kunt verwachten.
  - Maak hem compleet door een matras te kiezen
  - Verstelbaar in drie verschillende maten
  - Eenvoudig zelf in elkaar te zetten 

  Afmetingen
  - Ligmaat: 90x140, 90x160 en 90x200 cm
  - Afmetingen totaal: 72x102x207 cm (hxbxd)
  (het bed is gemeten met een ligmaat van 90x200 cm)

  Het onderhoud

  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bed zolang mogelijk mee gaat. Zet het bed daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het bed af te nemen met een vochtige doek.

  Op het Jumper doorgroeibed van Vipack geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand