overzicht
Vipack bedhuis Pino (90x200 cm), Wit

  Vipackbedhuis Pino (90x200 cm)

  539.-
  Bedhuis
  met 2 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Vipack bedhuis Pino (90x200 cm)

  Dit bedhuis Pino van Vipack is geschikt voor jongens en voor meisjes. Door verschillende accessoires toe te voegen kun je de sfeer creëren wat het beste in de kamer past. Het bed is gemaakt van Scandinavisch grenenhout met MDF panelen. Het bed komt inclusief lattenbodem maar exclusief matras. Je kunt gemakkelijk een matras naar wens uitkiezen. Het bed is ook verkrijgbaar in de kleur taupe.

  Alle voordelen van dit bedhuis
  We hebben alle voordelen van dit bed voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat jij van dit bed kunt verwachten.
  - Gemaakt van Scandinavisch grenenhout en MDF
  - Zowel voor jongens- als meisjeskamers
  - Eenvoudig zelf in elkaar te zetten 

  Afmetingen
  - Ligmaat: 90x200 cm
  - Afmetingen totaal: 160,6x98,5x217 cm (hxbxd)

  Het onderhoud

  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bed zolang mogelijk mee gaat. Zet het bed daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het bed af te nemen met een vochtige doek.

  Op dit bedhuis van Vipack geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand