overzicht
Vipack bed met bureau Denver (90x200 cm), Wit

  Vipackbed met bureau Denver (90x200 cm)

  699.-
  met 2 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door onze partner

  Vipack bed met bureau Denver (90x200 cm)

  Dit Denver bed van Vipack is multifunctioneel en ruimtebesparend. Het bed is gemaakt van stevig spaanplaat en is wit afgelakt. Het Denver bed is een bureau en bed in één. Door het slaapgedeelte omhoog te klappen tover je dit bed in een handomdraai om tot bureau. Tijdens het open en dicht klappen van het bed blijft het bureau horizontaal. Hierdoor kun je al je spulletje op je bureau gewoon laten staan. Het enige wat je hoeft te doen is je kussen aan de kant leggen.

  Alle voordelen van dit Lara bed
  We hebben alle voordelen van dit bed voor je op een rijtje gezet. Zo weet jij precies wat jij van dit bed kunt verwachten.
  - Bed inclusief lattenbodem
  - Maak hem compleet door een matras te kiezen
  - Bespaar ruimte met dit 2 in 1 bed
  - Eenvoudig zelf in elkaar te zetten 

  Afmetingen
  - Ligmaat: 90x200 cm
  - Afmetingen bed positie: 90x109,5x216,5 cm (hxbxd)
  - Afmetingen bureau positie: 146,5x89,5x216,5 cm (hxbxd)

  Het onderhoud
  Je wilt natuurlijk dat je nieuwe bed zolang mogelijk mee gaat. Zet het bed daarom altijd volgens de instructies in elkaar zodat deze stevig staat. Om het bed fris en stofvrij te houden is het geen probleem om af en toe het bed af te nemen met een vochtige doek.

  Op het Denver bed van Vipack geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat en garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties

  toegevoegd aan winkelmand