Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Geschiedenis
Vingerafdrukken van een ZZP'er - Ineke van Geest
 • Uitverkocht

  Ineke van GeestVingerafdrukken van een ZZP'er

  19.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Vingerafdrukken van een ZZP'er - Ineke van Geest

  We leiden allemaal het leven van een ZZP'er ofwel dat van een zelfstandige zonder personeel. Opvoeding en opleiding helpen ons om een vorm te vinden die recht doet aan de ontwikkeling van onze talenten. Daarna komen we wellicht toe aan een zinvolle invulling van ons bestaan. Werk, het stichten van een gezin kan ons daarbij helpen.

  Vingerafdrukken laten we overal achter. Ze zijn uniek, ze horen bij ons. Niemand anders heeft ze en kan deze gebruiken. Het zijn onze sporen die zichtbaar maken waar we zijn geweest, wat we hebben gedaan en meegemaakt. Ze vormen de draad van ons leven. Ze laten de strijd zien die we voeren en de manier waarop we die te lijf gaan.

  Voor de schrijfster is het een onderzoek geworden naar de gevolgen van een jeugd in Japanse concentratiekampen. Drie episodes verhalen over belangrijke wendingen in haar leven gevolgd door drie odes aan de zee, haar troosteres. "Achteraf" is een evaluatie van haar ontdekkingen en wat die tot op de dag van vandaag teweeg brengen.

  Jan van Geest, broer van de schrijfster, heeft het omslag ontworpen. Hij heeft daarbij gebruik gemaakt van foto's van haar geboorteplaats en van de zee die tegen Bali opbotst.

  Specificaties

  AuteursIneke van Geest
  Eerste auteurIneke van Geest
  GenreHistorische biografie
  ISBN9789463382786
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's238
  Jaar van uitgifte2017

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand