Villeroy & Boch slaschaal For Me Ø 38 cm, Wit

  Villeroy & Bochslaschaal For Me Ø 38 cm

  37.9142.90je bespaart 4.99
  Slaschaal
  met 1-2 werkdagen in huisverzending door Cookinglife

  Villeroy & Boch slaschaal For Me Ø 38 cm

  "Villeroy & Boch Slaschaal For Me

  Deze Villeroy & Boch Slaschaal For Me is te gebruiken voor het serveren van bijvoorbeeld salades. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

  Is deze Villeroy & Boch Slaschaal For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere schalen. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

  "

  - Vaatwasserbestendig
  - Magnetronbestendig
  - Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Villeroy & Boch

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.