Villeroy & Boch ontbijtbord For Me Ø 21,5 cm, Wit

  Villeroy & Boch ontbijtbord For Me Ø 21,5 cm

  21.97
  Ontbijtbord

  Villeroy & Boch ontbijtbord For Me Ø 21,5 cm

  Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me

  Dit Villeroy & Boch Ontbijtbord For Me is klein van formaat en is daardoor geschikt om een ontbijtje van te eten. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

     - Vaatwasserbestendig
  - Magnetronbestendig
  - Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties
  lees meer

  Specificaties

  MateriaalPorselein
  Magnetronbestendig
  Vaatwasserbestendig
  KleurWit
  MerkVilleroy & Boch
  DoorCookinglife
  Duurzamer
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.