Villeroy & Boch Koffieset For Me (12-Delig), Wit

  Villeroy & BochKoffieset For Me (12-Delig)

  71.9989.90je bespaart 17.91
  voor 15:00 besteld, morgen in huisverzending door Cookinglife

  Villeroy & Boch Koffieset For Me (12-Delig)

  Deze Villeroy & Boch Koffieset For Me is een mooie aanvulling op het standaard servies uit deze serie. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

  Deze 12-delige koffieset bestaat uit:
  4x koffiekop
  4x koffieschotel
  4x ontbijtbord

  Is deze Villeroy & Boch Koffieset For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere serviessets. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch. 

  - Vaatwasserbestendig
  - Magnetronbestendig
  - Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties
  lees meer

  Specificaties