Villeroy & Boch koffiekop For Me 23 cl, Wit

  Villeroy & Bochkoffiekop For Me 23 cl

  11.7113.89je bespaart 2.18
  Koffiekop
  voor 15:00 besteld, morgen in huisverzending door Cookinglife

  Villeroy & Boch koffiekop For Me 23 cl

  Villeroy & Boch Koffiekop For Me

  Deze Villeroy & Boch Koffiekop For Me is een mooie aanvulling op de rest van dit servies. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

     - Vaatwasserbestendig
  - Magnetronbestendig
  - Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Villeroy & Boch

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.