Villeroy & Boch Bordenset For Me (8-Delig), Wit

  Villeroy & BochBordenset For Me (8-Delig)

  74.9989.90je bespaart 14.91
  voor 15:00 besteld, morgen in huisverzending door Cookinglife

  Villeroy & Boch Bordenset For Me (8-Delig)

  Villeroy & Boch Bordenset For Me

  Deze Villeroy & Boch Bordenset For Me is 8 delig en is een standaard set om uw servies mee te starten. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

  Deze 8-delige bordenset bestaat uit:

  • 4x dinerbord 27cm
  • 4x diep bord 25cm

     - Vaatwasserbestendig
  - Magnetronbestendig
  - Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties
  lees meer

  Specificaties