Weegschalen

Met een weegschaal hou jij je gewicht goed in de gaten! We hebben een ruim aanbod personenweegschalen voor je, maar ook weegschalen die geschikt voor baby’s. Bekijk ons complete aanbod weegschalen, ontdek de opties en bestel jouw nieuwe weegschaal vandaag nog!

11 Resultaten
Nieuwste collectie

11 Resultaten

Weegschalen

Tijdens en na je zwangerschap is het belangrijk om je gezondheid in de gaten te houden. Een betrouwbare weegschaal van merken als Medisana, Inventum, Beurer, Tefal, iHealth en Alecto kan je daarbij helpen. Daarnaast vind je hier ook weegschalen voor je baby. Daardoor hoef je niet tot de bezoekjes aan het consultatiebureau te wachten om te weten hoeveel je kindje weegt. De meeste types die we aanbieden op wehkamp.nl zijn digitaal, maar als je liever een analoge weegschaal wilt, dan hebben we die ook voor je. Vertrouw op onze goede prijs/kwaliteitverhouding en prima service, ook als het om weegschalen gaat!

Maak je keuze uit talloze weegschalen

Van het merk Medisana hebben we diverse soorten weegschalen in ons assortiment opgenomen. Bijvoorbeeld de Medisana PSW, die gemaakt is van 8 mm dik veiligheidsglas. Op het grote display zie je direct hoeveel je weegt. Zijn slanke design maakt hem ook nog eens mooi om te zien. Zodra je erop gaat staan, springt hij meteen aan en 6 seconden nadat je afgestapt bent, gaat hij weer uit. Ook hebben we de digitale personenweegschaal PSM van Medisana, die naast je gewicht ook je vet-, spier- en vochtmassa meet. Zelfs je persoonlijke caloriebehoefte kun je laten zien. Dat kan ook met de Beurer BG40, die als bonus ook nog je botmassa registreert. De Alecto babyweegschaal BC-50 heeft een schaal waarin je baby veilig ligt. Hij weegt tot op 10 gram nauwkeurig. De geheugenfunctie is ook handig. Liever jezelf samen met je baby wegen? Dat kan met de Inventum PW490DUO. En met de iHealth HS5 draadloze Body Analysis weegschaal kun je negen verschillende aspecten van je lichaamsopbouw meten, volgen en delen via de iHealth app.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.