POP top teaser image

Biodermal verzorgingsproducten

Biodermal produceert crèmes die zorgen voor een natuurlijke balans van het vochtgehalte van de huid. Alle producten zijn pH neutraal en dierproefvrij. Voor ieder huidtype zijn er speciale producten verkrijgbaar. Wanneer het nodig is, ondersteunt en herstelt Biodermal de natuurlijke kracht van de huid.

37 Resultaten
Aanbevolen

37 Resultaten

Biodermal

Hans en Irene Schreuder zijn in 1975 gestart met het ontwikkelen van crèmes onder de naam Biodermal. Waar Irene zich voornamelijk richtte op de commerciële taken, richtte Hans zich op de ontwikkeling van de crèmes. Hans Schreuder hanteerde tijdens de ontwikkeling zijn eigen visie en filosofie. Hij hanteerde hierbij de volgende uitgangspunten: respect voor de huid, respect voor de natuur, gebruik van stoffen die al op het lichaam voorkomen en geniet van het leven.

Het echtpaar Schreuder is 25 jaar lang eigenaar geweest van Biodermal. Het bedrijf werd in 2001 verkocht aan Numico Nederland. In maart 2003 werd het merk Biodermal onderdeel van Omega Pharma Nederland. Zij werken nog steeds met dezelfde uitgangspunten punten zoals die werden gehanteerd door Hans Schreuder.

Dierproefvrij

Alle producten van Biodermal zijn niet getest op dieren. Daarnaast doen de producenten er zoveel mogelijk aan om de producten zo veilig mogelijk te maken. Dit begint al bij de keuze voor de grondstoffen waaruit de verzorgingsproducten worden samengesteld. Er worden uitsluitend producten van een hoogwaardige kwaliteit gebruikt, die met grote zorg worden geselecteerd. Een zeer strenge in- en uitgangscontrole garandeert een consistent en hoog kwaliteitsniveau.

Dermatologisch getest

Bij de keuze van de grondstoffen wordt de grootste zorg besteed aan het minimaliseren van de kans op huidirritaties of allergieën. Alle producten zijn daarom eerst dermatologisch getest op huidtolerantie.

Daarnaast zijn alle producten voorzien van zoveel mogelijk zuivere ingrediënten. Deze ingrediënten zijn van nature al in de huid aanwezig. Deze huideigen stoffen worden goed opgenomen door de huid en ondersteunen zo de natuurlijke beschermende werking. Biodermal haalt op deze manier het beste uit je huid naar boven.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.