beauty

Andrelon verzorgingsproducten

Wist jij dat Andrélon een merk van Nederlandse bodem is? Al meer dan 75 jaar timmert deze shampoomaker aan de weg. Steeds weer een betere formule voor steeds mooier haar. Naast shampoo koop je bij Weh ...

98 resultatensorteren op
aanbevolen

Andrélon

Ken je Andrélon al? Dan ga je waarschijnlijk direct door naar jouw favoriete shampoo. Ken je het nog niet? Dan wordt het hoog tijd om deze verzorgingsitems te gaan uitproberen. Je herkent Andrélon aan de paarse plastic fles met schubben. Deze ligt lekker in de hand als je onder de douche staat.

Voor heren en dames

Naast de bekende Andrélon-shampoolijnen voor dames zijn er ook verzorgingsartikelen speciaal voor heren. Deze herken je aan de donkerpaarse flessen. Kies voor een 2-in-1 shampoo voor haar en lichaam, of een shampoo voor je haar. Dit merk heeft voor elk haartype en voor elke gebruiker een shampoo. Kies voor Iedere Dag, Langer Fris of bijvoorbeeld Perfecte Krullen. In onze collectie shampoo's vind je een ruime selectie van dit topmerk.

Grootverpakking

Is Andrélon je favoriete merk? Dan bestel je vast graag meerdere verpakkingen in één keer. In onze collectie multiverpakkingen vind je alle verzorgingsitems van Andrélon die wij in grootverpakking aanbieden. Bestel vandaag nog voor 23:59 uur en ontvang je Andrélon morgen in huis! Vanaf 20.- verzenden we je bestelling gratis, dus zorg ervoor dat je je bestelling compleet maakt door ook een conditioner te bestellen.