POP top teaser image

Lancaster zonbescherming

In de collectie met zonverzorging van Lancaster vind je alles om je huid optimaal te beschermen tegen de zon. Van zonnebrand tot aan een lekkere after sun lotion: zorg er voor dat jij en je gezinsleden klaar zijn voor het mooie weer!

37 Resultaten
Aanbevolen

37 Resultaten

Waarom is zonverzorging zo belangrijk?

Het is erg belangrijk om je huid te beschermen tegen de zon. Zo wil je natuurlijk niet verbranden en zijn uv-stralen schadelijk voor je huid. Zo loop je het risico op vroegtijdige huidveroudering, pigmentvlekken en op huidkanker. Als dat niet voldoende redenen zijn om jezelf en je gezinsleden goed in te smeren! In onze webshop vind je zonverzorging van Lancaster. Dit Franse merk staat bekend om haar hoge kwaliteit beautyproducten die vegan, duurzaam en ocean friendly zijn. Met de clean formules van Lancaster creëer je een mooie en gezonde huid en een betere wereld voor ons allemaal!

Wat is het verschil tussen zonnebrand en zonnemelk?

In de collectie van Lancaster vind je zonnebrand, zonnemelk, zonneolie en after sun. Wat het verschil precies is tussen zonnebrand, zonnemelk en zonneolie? Dat is met name de smeerbaarheid. Zonnebrand is wat dikker qua structuur, terwijl melk vrij vloeibaar is en snel intrekt. Zonneolie laat een glanzend laagje achter op de huid en zorgt ervoor dat je sneller bruin wordt. Een zonnespray is lekker snel en praktisch, terwijl je met een crème of melk soms beter ziet of je geen enkel plekje overslaat. De after sun van Lancaster gebruik je na het zonnen. Een after sun voedt de huid en zorgt er voor dat je je teint lang behoudt. Welke zonverzorging je het beste kunt kiezen, is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Gebruik eventueel ons zoekfilter als je zonverzorging zoekt voor een gevoelige huid, speciaal voor het gezicht of als je andere wensen hebt.

Welke factor zonverzorging heb je nodig?

Welke zonverzorging van Lancaster je ook kiest, een van de belangrijkste zaken om op te letten is de factor. Welke factor je moet kiezen is afhankelijk van je huidtype en de zonkracht. Als je een lichte huid hebt en naar het strand gaat kun je het beste voor factor 50 kiezen. Vergeet niet om jezelf om de twee uur opnieuw in te smeren. Als je een donkere huid hebt of als het bewolkt is, kies je voor factor 15 of factor 30. Vergeet niet om op warme dagen een hoed en zonnebril te dragen. Zo bescherm je je van top tot teen tegen de zon!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help