Vision zonnebrand

1 resultaat
aanbevolen

1 resultaat

Vision zonnebrand: bescherming tegen de zon

Goed smeren met zonnebrand is belangrijk. Niet alleen omdat een kleur zo rood als een kreeft niet echt charmant is, maar ook om je huid te beschermen. De zon droogt je huid namelijk uit en kan vroegtijdige huidveroudering veroorzaken. Koop daarom in onze webshop je favo zonnebrand van Vision. Dankzij de handige Vision zonnebrand pomp of spray ben jij klaar voor elk outdooravontuur. De prijs van Vision zonnebrand is zijn geld dubbel en dwars waard als je ziet hoe mooi egaal bruin je wordt! Tip: check ook even welke Vision zonnebrand in de aanbieding is door alle producten te sorteren op de hoogste korting.

Vision zonnebrand voor gezicht en lichaam

In de webshop vind je een Vision zonnebrand voor gezicht en lichaam. Kies tussen een handige Vision zonnebrand pomp of een Vision zonnebrand spray. Daarnaast heb je de keuze uit een Vision zonnebrand SPF 30 of SPF 50. Beide varianten bieden een optimale bescherming en zorgen ervoor dat je veilig kunt zonnen. De zonnebrand is voorzien van aloë vera en vitamine E, zodat je huid optimaal gevoed wordt. Na het zonnen raden we je aan om een verfrissende after sun te gebruiken. Hiermee verzacht en verkoel je de huid en zorg je dat de vochtbalans hersteld wordt. Mocht je in de winter nu ook graag van een mooi kleurtje willen genieten, ontdek dan ons assortiment met zelfbruiner.

Vision zonnebrand kopen

Vision zonnebrand kopen doe je snel en eenvoudig in onze webshop. Koop je Vision zonnebrand in de aanbieding als je direct een voorraad wilt aanleggen van je favo zonbescherming. Wij bezorgen altijd super snel én helemaal gratis als je voor minimaal € 20 bestelt. Neem contact op met de klantenservice als je een vraag hebt en vergeet niet om de veel gestelde vragen te checken. Hier vind je veel handige info over het bestellen, betalen en retourneren in onze webshop.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.