Vichy zonnebrand

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Vichy zonnebrand voor goede bescherming tegen uv

Het is belangrijk om je goed in te smeren tegen de zon. Op deze manier bescherm jij jouw huid tegen de schadelijke gevolgen van de zon. Met Vichy zonnebrand 50 verzeker jij jezelf én jouw gezin van een goede bescherming tegen de zon. Bij wehkamp vind je een Vichy zonnebrand voor de gevoelige huid, maar ook een Vichy zonnebrand voor jouw baby én een Vichy zonnebrand voor het gezicht.

Kwaliteit en duurzaamheid

Vichy is al meer dan 80 jaar een gerenommeerd bedrijf op het gebied van cosmetica en huidverzorgingsproducten. Vichy staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Het hoofdkantoor van Vichy zit vlak bij de waterbron in het gelijknamige Franse stadje Vichy. De experts maken dan ook gebruik van het mineraalwater uit de Franse Auvergne om de verzorgingsproducten te maken. Hierdoor ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Zo gebruik je de Vichy zonnebrand ook voor de gevoelige huid. Heb je al gecheckt of er een Vichy zonnebrand in de aanbieding is?

Zonnebrandcrème met factor 50 en hoger

Om jouw huid en die van jouw kinderen optimaal te beschermen tegen de zon en schadelijke uv-stralen kun je het beste gebruikmaken van zonnebrandproducten met een hoge factor. Een voorbeeld van een goede zonnebrand is de Vichy Idéal Soleil Skin-Perfecting Velvety met factor 50. Deze Vichy zonnebrand 50 maakt de huid gladder, geeft een mooie gloed in de zon én beschermt de huid tegen pigmentvlekken en lijntjes en rimpels. Bovendien bevat deze romige crème Mexoryl SX & XL, die een uitzonderlijke werking hebben op lange afstand uva-straling. Gebruik ook een Vichy zonnebrand voor het gezicht.

Speciaal voor kinderen

Ook voor kinderen zijn er speciale zonnebrandcrèmes te koop. Kinderen zijn extra gevoelig voor de zon. Daarom is het extra belangrijk dat ze goed ingesmeerd worden. Zonverbranding tijdens de jeugd verdubbelt namelijk de kans op huidkanker. Gebruik in ieder geval een zonnebrandcrème met een beschermingsfactor van minstens 30. Daarnaast is het verstandig om jouw kindje om de 2 uur opnieuw in te smeren met de Vichy zonnebrand 50 kind en regelmatig de schaduw op te zoeken. Gebruik bij voorkeur Vichy zonnebrand 50 voor je kind. De Vichy SOLAILRE kind met SPF 50 biedt dubbele bescherming, zowel tegen uvb-straling (SPF 50) als tegen uva-straling (UVA 16) om de huid te beschermen tegen de schadelijk gevolgen van de zon. De Vichy zonnebrand kan tegen water

Is er een Vichy zonnebrand in de aanbieding? Sla dan snel je slag! Neem er een bijpassende aftersun bij zodat de huid na blootstelling aan de zon wordt gehydrateerd, gekalmeerd en gevoed.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.