POP top teaser image

Garnier zonnebrand

Met Garnier zonverzorging weet jij zeker dat je beschermd bent! Sinds 1935 staat Garnier Ambre Solaire bekend als expert op het gebied van zonbescherming voor de hele familie. De afgelopen decennia zijn veel verschillende zonproducten ontwikkeld die elke familie, overal ter wereld, meteen in een zomerstemming brengen.

3 Resultaten
Aanbevolen

3 Resultaten

Garnier zonverzorging

Je wilt natuurlijk dat alle leden van jouw gezin goed beschermd zijn tegen de slechte invloeden van de zon. Dan gebruik je de zonverzorging van Garnier. Al sinds 1935 staat Garnier Ambre Solaire bekend als expert op het gebied van zonbescherming voor de hele familie.

Onderzoek

De onderzoeksteams van Garnier Ambre Solaire zijn al die jaren steeds bezig geweest om de zonproducten verder te ontwikkelen. Zodat elke familie, overal ter wereld, altijd zo goed mogelijk beschermd is tegen de zon.

Zonnefilters

Om jou optimaal laten genieten van de zon is geavanceerde bescherming nodig. Garnier Ambre Solaire combineert verschillende betrouwbare zonnefilters om te garanderen dat je optimaal beschermd bent tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Het merk gebruikt technologie en onderzoek om meer betrouwbare anti-UV-filters te ontwikkelen. En natuurlijk ook om het jou makkelijker te maken. Zo ontwikkelen ze ook nieuwe, meer praktische manieren om je bescherming aan te brengen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help