POP top teaser image

Biotherm zonnebrand

8 Resultaten
Aanbevolen

8 Resultaten

Smeren met Biotherm zonnebrand

Biotherm zonnebrand is een must-have als je je huid goed wilt beschermen tegen de zon. Het product zorgt ervoor dat je niet verbrandt en gaat huidveroudering tegen. Heel belangrijk dus wanneer je je huid zo lang mogelijk mooi wilt houden!

Welke SPF?

Aan de SPF, ook wel Sun Protection Factor genoemd, kun je zien hoe sterk het product bescherming biedt tegen de zon. Een Biotherm zonnebrand 50 zorgt voor sterkere bescherming dan een Biotherm zonnebrand 30 of Biotherm zonnebrand 15. Wanneer je snel verbrandt en lang in de zon bent, is een factor 50 zeker aan te raden. Verbrand je niet zo snel en ben je niet lang in de zon? Dan voldoet een factor 15 of 30. Zoek daarnaast ook regelmatig de schaduw op en drink voldoende water.

Biotherm zonnebrand voor het gezicht of toch een Biotherm zonnebrand spray

Je gezicht komt veel vaker in de zon dan de rest van je lichaam. Daarom is het zeker in de zomer verstandig om 's ochtends al Biotherm zonnebrand voor het gezicht aan te brengen. Een Biotherm zonnebrand spray is ideaal om je lichaam snel en gemakkelijk in te smeren. Zo'n spray is erg handig als je een dag naar het strand of een buitenzwembad gaat.

Biotherm zonnebrand aanbieding

Wil je de producten van Biotherm voordeliger kopen? Houd dan deze pagina goed in de gaten! Het komt namelijk regelmatig voor dat producten van Biotherm in de sale komen. Heb je daarnaast ook al gedacht aan een goede aftersun?

Koop al jouw Biotherm producten bij wehkamp en ontvang het morgen al thuis

Naast zonnebrand en aftersun verkoopt Biotherm nog meer beautyproducten. Denk bijvoorbeeld aan dagcrème en lippenbalsem. Alle producten die je vandaag nog koopt, heb je moren al bij je thuis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help