zonverzorging

Zonnebrand

Heerlijk op het strand in de zon of onder de zonnebank om lekker bij te kleuren. Hoewel het erg lekker kan zijn, kan het ook schadelijk als je je huid niet goed beschermt. Gelukkig hebben wij een ruim ...

247 resultatensorteren op
aanbevolen

Zonnen

Een lekker gezond kleurtje, daar houden wij van! Genieten van de zon is heerlijk, maar het is wel belangrijk dat je je huid goed beschermt. Daarom hebben wij voor jou een compleet assortiment om heerlijk te zonnen samengesteld. Van zonnebrandcrème tot aftersun. Of je nu op vakantie de zon op gaat zoeken of de stralen meepakt op het Nederlandse strand.

Veilig zonnen

Iedere huid is anders. Hoe lichter jouw huid, hoe belangrijker het is dat je een hoge beschermingsfactor (SPF) gebruikt tijdens het zonnen. Met een lichte huid en blond of rood haar, kan je snel verbranden. Vooral voor kinderen is het belangrijk dat je ze goed beschermt tegen de zon. Het beste is om kleine kinderen helemaal uit de felle zon te houden. Maar soms kun je dat natuurlijk niet voorkomen. Zorg er dan voor dat ze goed ingesmeerd zijn met een hoge factor zonnebrandcrème en in ieder geval een zonnehoedje dragen.

Bruin worden zonder zonnen

Natuurlijk kun je ook zonder te zonnen een lekker kleurtje krijgen. Daarvoor hebben wij diverse bruiningscrèmes of -sprays in ons assortiment. Hierdoor heb jij altijd een gezonde, bruine kleur op je huid!

Bestel vandaag nog

Zonnebrandcrème is vaak iets dat je last minute nog eventjes moet kopen voordat je op vakantie gaat. Gelukkig hoef je er bij ons de deur niet voor uit. Bestel alles om heerlijk te zonnen gewoon eenvoudig online. Als je voor 23:59 uur bestelt, dan heb je jouw producten morgen al in huis. Rechtstreeks de koffer in, richting het vliegtuig naar de zon!