POP top teaser image

Lancaster zelfbruiner

Geen zon en toch een kleurtje met Lancaster Self Tan Beauty. Lancaster is expert op het gebied van de zongebruinde huid en heeft in haar assortiment meerdere mogelijkheden om toch vanaf de eerste lentedag, rokjesdag of op dag één van je zonvakantie te stralen met een mooie, egaal gebruinde huid. Een gebruinde huid, ook als je nog niet summer-proof bent!

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Lancaster bruin zonder zon

De lente is aangebroken. De zon wint iedere dag aan kracht en terwijl je geniet van die eerste zonnestralen, merk je dat je huid wel wat hulp nodig heeft. Je gezicht is nog wel erg bleekjes. Gelukkig heb je Lancaster bruin zonder zon bij de hand om je huid net even wat meer natuurlijke kleur te geven.

Bruin zonder zon assortiment

De collectie Lancaster bruin zonder zon bestaat uit een zelfbruinende gel die de pigmentvorming van de huid stimuleert. Hierdoor krijg je al snel een mooi tintje. Verder zien we in de collectie Lancaster bruin zonder zon ook make-up oplossingen. Zoals de zeer fijne bronzing powder. Breng met een kwast wat van de gewenste kleuren aan op je jukbeenderen, kin, puntje van je neus en voorhoofd en je huid straalt. Tip: druk na het aanbrengen je handpalm even tegen je huid. De warmte laat de poeder je huid versmelten voor een nog stralender look. Ook met de fijne Lancaster bruin zonder zon Sun Kissed Drops bronzer creëer je in een handomdraai meen heerlijke zonnige look.

Bruin met zon

Ben je van plan om veel van de zon te gaan genieten? Breng dan eerst onder de Lancaster bruin zonder zon een laagje Lancaster zonbescherming aan. Want de Lancaster bruin zonder zon collectie bevat geen zonbeschermingsfactor. De zonbescherming is vooral handig om aan te brengen als je de bronzing powder gebruikt. Gebruik bij voorkeur de zelfbruinende gel de avond voordat je naar buiten gaat. Zo voorkom je vlekken. De andere dag gebruik je gewoon een zonbescherming over je al gebruinde laagje.

Lekker snel in huis

Haal de heerlijke Lancaster bruin zonder zon collectie lekker snel in huis en geniet met een zon gekuste huid van de eerste zonnestralen. Bestel je favorieten vandaag nog en wij bezorgen ze morgen al.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help