Oral-B tandpasta

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Stralend en gezond gebit

Is een stralend en gezond gebit jouw visitekaartje? Wil jij je date verpletteren met een super frisse adem in de avond én de ochtend? Of wil jij nu écht af van die gevoelige tanden tijdens het eten van ijsjes? Shop dan snel een Oral B tandpasta in onze webshop. Wij hebben al jouw favo tandpasta’s op voorraad en bezorgen super snel. Koop je Oral B tandpasta in de aanbieding als je wilt genieten van heel veel korting én nooit zonder tandpasta wilt komen te zitten. Vergeet niet om meteen mondwater en flosdraad te kopen. Zo heb je echt alles in huis om met een big smile voor de dag te komen.

Oral B voor witte tanden

In ons assortiment vind je diverse tandpasta’s die verkleuringen verwijderen en jouw gebit witter en mooier maken dan ooit tevoren. Ontdek bijvoorbeeld de Oral B 3D White tandpasta. Deze Oral B whitening tandpasta verwijdert 80 procent van de verkleuringen en beschermt en versterkt je tanden. De formule is volledig glazuurveilig en super fris. Het resultaat zijn dus niet alleen witte tanden maar ook een schoon en super sterk gebit. Andere aanraders voor witte tanden zijn de 3D White Vitalize en de 3D White Luxe Perfection tandpasta.

Oral B tegen gevoelige tanden

Gevoelige tanden en tandvlees zijn niet fijn. Gebruik daarom de Oral B tandvlees Purify of de Oral B Pro Expert tandpasta. De Oral B tandvlees Purify tandpasta komt op lastig bereikbare plekken, reinigt de tandvleesrand en vermindert tandplak. Doordat de tandpasta verkoelend en super fris is, is de tandpasta heel fijn om te gebruiken bij gevoelige en pijnlijke tanden. Een andere bestseller is de Oral B Pro Expert tandpasta. Deze tandpasta beschermt je tegen de meest voorkomende problemen zoals gaatjes, tandplak, een slechte adem en tandvleesproblemen.

Shop je Oral B tandpasta direct

Oral B 3D White tandpasta, Purify tandpasta of Pro Expert tandpasta kopen doe je snel en eenvoudig in onze webshop. Wij bezorgen de volgende werkdag al als je vandaag je bestelling plaatst. Hoe handig als je bijna door je voorraad heen bent! Als je direct voor € 20 of meer bestelt, betaal je geen verzendkosten. Mocht je nog vragen hebben of hulp willen bij het plaatsen van een bestelling, neem dan contact met ons op. Wij zijn goed bereikbaar via de e-mail, telefoon, chat of app. Ons enthousiaste team helpt je graag tijdens het shoppen in onze webshop!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.