L'Oréal Paris shampoo

6 Resultaten
Nieuwste collectie

6 Resultaten

Gun jezelf de beste verzorging van je haar met L'Oreal Paris shampoo van wehkamp

"Als je haar maar goed zit", die uitdrukking bestaat niet voor niets. Als je je haar niet goed in model krijgt of als je haar er dof en pluizig uitziet, dan heb je minder zelfvertrouwen. L'Oreal Paris shampoo Elvive maakt jouw haar niet alleen schoon, het verzorgt je haar ook zodat het er glanzend uitziet en goed valt. Gebruik na het wassen met shampoo van L'Oreal Paris ook L'Oreal Paris conditioner voor extra glanzend en gezond haar. Heeft je haar een keer een extra boost nodig? Gebruik dan een haarmasker van L'Oreal Paris.

L'Oreal Paris shampoo van wehkamp voor elk haartype

Elk haartype heeft een andere verzorging nodig. Heb je last van roos en wil je niet langer je schouders checken op witte huidschilfers? Na het gebruik van anti roos shampoo van L'Oreal Paris is dat niet meer nodig. De Elvive roos shampoo is mild voor jouw hoofdhuid. L'Oreal Paris shampoo Elvive brengt met zilvershampoo van Elvive een ode aan jouw grijze lokken. Deze zilvershampoo is niet alleen bedoeld voor grijs haar. Ook je blond geverfde haar dat net iets te geel of oranje is, heeft veel baat bij deze zilvershampoo van Elvive. Voor beschadigd haar gebruik je L'Oreal Paris Botanical shampoo. Ook de geur van deze L'Oreal Paris Botanical shampoo is adembenemend.

Trots op jouw krullenbos

De mensen om je heen met stijl haar kijken vol bewondering naar jouw krullen. Terwijl jij het vooral als een last ziet. Voelt jouw bos met krullen droog aan en krijg je het moeilijk in model? Elvive krul shampoo schiet te hulp. Dankzij Elvive krul shampoo ben jij zelf ook trots op jouw krullen. Ze zijn de kroon op jouw hoofd!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.