Veet scheer- en ontharingsproducten

13 Resultaten
Aanbevolen

13 Resultaten

Veet

Iedere vrouw heeft wel van die haartjes die ongewenst zijn op het lichaam. Die haren op je benen en onder de oksels kunnen gewoon echt niet. Maar om met een scheermes aan de gang te gaan, dat is ook weer zo wat. Dat heeft niet altijd de voorkeur. Kies dan voor de ontharingsmethodes van Veet.

Veet: ontharing op eigen wijze

Veet heeft zo haar eigen methode om benen, oksels, bikinilijn en dergelijk te ontharen. Zonder scheermes, maar wel met speciale ontharingscrèmes. De werkzame stoffen in deze crèmes maken de haartjes los uit de haarzakjes, waardoor je ze eenvoudig van de huid afschraapt. Benen en oksels blijven zo wekenlang glad en héél zacht. Daarnaast heeft Veet ook waxstrips om eenvoudig en snel te ontharen.

Ontharingscrèmes en waxstrips

Zonder scheren langdurig van ongewenste haargroei af, dat doe je met Veet. Het assortiment bestaat uit crèmes, waxapplicators en waxstrips. De crèmes gebruik je op een droge huid. Wil je in de douche ontharen, dan kies je voor Veet In Shower ontharing. De crèmes hebben een bijgeleverd schrapertje waarmee je de crème met de haartjes eenvoudig van de huid verwijdert. Wil je liever met hars aan de gang, dan is de waxapplicator een aanrader. Deze verwarmt de hars tot een aangename temperatuur en verdeeld moeiteloos de hars over de huid. Wil je onderweg snel een paar haren van je benen verwijderen? Kies dan voor de koude waxstrips. Deze zijn al voorzien van een laagje hars.

Makkelijk in gebruik

Welke methode van Veet je ook kiest, het is altijd makkelijk in gebruik. Ontharen wordt zo makkelijk en je bent lang van je ongewenste haartjes af. Bovendien heeft Veet voor iedereen een passende methode. Kies bijvoorbeeld voor Veet Natural Inspirations als je een milde ontharingsmethode wil. Deze crème en waxstrips zijn op natuurlijke basis.

Snel in huis

Morgen al aan de slag met Veet ontharingsproducten? Bestel ze dan vandaag nog. En bij een besteding vanaf 20.- bezorgen we het gratis.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.