Gillette scheermesjes voor dames

20 resultaten
nieuwste collectie

20 resultaten

Gillette dames scheermesjes

Wie wil er niet graag een mooi verzorgd lichaam? Een zachte en mooi gladgeschoren huid zonder ontsierende haartjes of stoppeltjes is het schoonheidsideaal van veel vrouwen. Om dit te bereiken, maak je handig gebruik van de scheerlijn Venus van Gillette voor dames. Gillette Venus is speciaal ontwikkeld voor vrouwen en houdt volop rekening met het vrouwenlichaam. Voortaan gaat scheren heel gemakkelijk, als je kiest voor scheermesjes voor dames van Venus.

Flexibele scheerbladen

Gillette dames heeft scheermesjes die meebewegen en de contouren van je body volgen. Met de Venus scheermesjes bereik je een perfect scheerresultaat waarbij je geen plekje overslaat en resoluut korte metten maakt met overtollige haargroei. De drie- of vijfvoudige mesjes van Gillette voor dames dragen bij aan een mooi gladgeschoren huid, waarbij dit geavanceerde scheersysteem de haartjes zachtjes lift en vervolgens kort afscheert. Je geniet vervolgens nog lang van dit mooi gladde resultaat.

Extra gelstrips

De Gillette scheermesjes zijn uitgerust met zachte strips voor een comfortabele scheerbeurt. De mesjes glijden dankzij deze strips soepel over de huid en voorkomen hiermee vervelende sneetjes, wondjes en huidirritaties na het scheren. Na aanraking met water wordt er een gel geactiveerd die in een romige substantie met een aangename geur verandert. En scheerbeurt met Gillette scheermesjes voor dames is door het verzorgende effect een echte weldaad voor je huid. Bij wehkamp koop je van dit kwaliteitsmerk voordelig scheermesjes voor dames in de aanbieding. Hier koop je ook gemakkelijk Gillette navulmesjes voor je Venus scheerapparaat.

Handig in gebruik

De scheermesjes voor dames van Venus onderscheiden zich door hun grote gebruiksgemak. Dit geldt eveneens voor de Gillette wegwerpmesjes voor dames. Vrouwen ervaren ook hier de voordelen van het Gillette Venus scheersysteem voor dames. De Gillette wegwerpmesjes voor dames zijn gemakkelijk mee te nemen voor onderweg en perfect glad scheren is nu altijd en overal mogelijk. Kijk eens bij wehkamp voor Gillette scheermesjes voor dames in de aanbieding!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.