Scheermesjes voor dames

21 Resultaten
Aanbevolen

21 Resultaten

Verzorgde en gladde benen

Vind je het belangrijk dat je benen goed verzorgd en mooi glad zijn? Dan heb je scheermesjes nodig! Op deze pagina vind je scheermesjes in allerlei soorten en maten, zodat je genoeg mogelijkheden hebt om een scheersysteem aan te schaffen dat het beste bij je past.

Meer dan een simpel scheermesje

Goede scheermesjes voor dames moeten aan een aantal eisen voldoen. Zo moeten ze scherp genoeg zijn en niet (te) snel bot worden. De Gillette scheermesjes voor dames voldoen aan deze eisen. Bovendien hebben de scheermesjes nog een aantal andere pluspunten. Zo zijn er scheermesjes voor dames met een ergonomisch handvat, waardoor het scheermes goed in de hand past, en hebben sommige scheermesjes een bewegende kop die tijdens het scheren de contouren van je lichaam volgt.

Waarom wegwerpscheermesjes voor dames?

Op deze pagina vind je scheersystemen met een vervangbaar mesje, maar er zijn ook andere ontharingsmethodes. Bijvoorbeeld een ontharingsmiddel of een scheerapparaat. Het voordeel van scheersysteem voor dames is dat ze niet duur zijn en je er op een hygiënische manier mee onthaart. Het scheersysteem neemt bovendien maar weinig ruimte in beslag!

Wat is een scheersysteem voor dames precies?

Een scheersysteem is ook wel een scheermes waar je je meerdere keren mee scheert. De kop van het systeem is vervangbaar, waardoor je na een aantal scheerbeurten alleen maar een nieuwe scheerkop op het scheersysteem hoeft te zetten. De Gillette scheersystemen worden veelal geleverd met meerdere scheermesjes, waardoor je altijd profiteert van een scherp mesje zonder daarvoor elke keer het hele scheermes weg te gooien. Ook is het mogelijk om losse navulverpakkingen te kopen, zodat je echt maar één keer het scheersysteem aan hoeft te schaffen en verder alleen nog maar de mesjes los hoeft te kopen. Met dit soort goede scheermesjes voor dames profiteer je ook nog eens van een handvat met een comfortabele grip. Dit in tegenstelling tot het handvat van simpele wegwerpscheermesjes voor dames.

Scheermesjes voor dames in de aanbieding

Wil je graag je scheermesjes zo goedkoop mogelijk bemachtigen? We hebben regelmatig scheermesjes voor dames in de aanbieding. Wist je dat we naast scheermesjes voor dames ook scheermesjes voor heren verkopen? Bestel je scheermesjes dus voor jezelf en je partner bij wehkamp en vergeet ook niet meteen al je andere benodigde beautyproducten aan te schaffen. Bijvoorbeeld je gezichtsreinigingsproducten en/of nagelverzorgingsproducten!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

Feestelijke fashion
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help