lichaamsverzorging

Persoonlijke hygiëne

Goed voor jezelf zorgen begint bij je persoonlijke hygiëne. Ons aanbod persoonlijke hygiëne helpt je hierbij. Ontdek het complete aanbod met merken als Lactacyd en jij weet zeker dat jouw persoonlijke ...

13 resultatensorteren op
aanbevolen

Persoonlijke hygiëne

Het is belangrijk om je lichaam goed te verzorgen. Hieronder valt ook jouw persoonlijke hygiëne. De vagina is het meest intieme deel van je lichaam en heeft daardoor de juiste zorg en hygiëne nodig. Ons aanbod aan persoonlijke hygiëne, speciaal voor de vagina, helpt jou hierbij. Zo heb je altijd en overal een fris gevoel.

Natuurlijke bescherming

Omdat de vagina een gevoelig orgaan is, moet het altijd de geschikte hygiëne hebben. Onze Lactacyd producten helpen je daarbij. De Lactacyd verzorgende mousse met verzorgende bestanddelen zorgt voor een fris en verzorgd gevoel van de vagina. Wil je ook een natuurlijke bescherming van je vagina? Daar zorgt de Lactacyd antibacteriële wasemulsie voor. De wasemulsie beschermt tegen bacteriën en helpt vreemde geurtjes tegen te gaan. Heb je toch last van irritatie, jeuk of roodheid? Gebruik dan de Lactacyd kalmerende wasemulsie, voor een kalmerende en verzachtende werking. Zo ben jij altijd verzekerd van een optimale persoonlijke hygiëne!

Gebruik

De Lactacyd producten zijn alleen voor uitwendig gebruik en hebben een pH-waarde van 3,5. Na het gebruik goed met water afspoelen. De Lactacyd persoonlijke hygiëne producten zijn te gebruiken tijdens of na de zwangerschap en tijdens de ongesteldheid, voor een optimaal fris gevoel tijdens je meest intieme periodes.