Veet ontharingswax

Door je benen maar ook bijvoorbeeld je bovenlip te waxen krijg je een langdurig gladde en zachte huid. Als specialist in waxen heeft Veet voor iedereen geschikte wax. Zo hebben ze waxstrips voor de gevoelige huid en precisie-wax voor je gezicht. Alle wax-producten van Veet zijn geschikt om thuis te gebruiken.

7 Resultaten
Aanbevolen

7 Resultaten

Wax

Waxen is een populaire manier om je lichaam en/of gezicht te ontharen. Vaak gaan we hiervoor naar de schoonheidsspecialiste of schoonheidssalon, maar het is nog fijner als je het zelf thuis kan! In de online shop van wehkamp ontpop jij je tot ware schoonheidsspecialiste. Met wax verwijder je overtollig haar van je lichaam en/of je gezicht. Wax heeft een plakkerige textuur die aan de haartjes kleeft, waardoor je eenvoudig en snel je haren eruit trekt. De haren worden er vervolgens geheel met wortel uitgetrokken. Dit kan, vooral voor de eerste keer, even pijn doen. Maar je hebt wel gelijk super gladde benen. Waar je vaak gelijk weer stoppels voelt met kippenvel, blijft je huid nu zijdezacht. En dat tot wel 4 weken.

Soorten wax

Wax is er in verschillende soorten en voor verschillende plekken. Ontharen met striploze hars is het meest bekend. De hars is warm en plakkerig als je het aanbrengt en kleeft aan de haartjes als het opdroogt als een soort plastic. De hars verwijder je vervolgens met je vingers. Ook bestaat er kleverige wax waar je strips op plakt om zo de haren te verwijderen. Wil je speciale wax voor je gezicht of juist voor je benen? Bij Veet hebben ze aan alle zones gedacht. Zelfs als je een gevoelige huid hebt, ben je hier aan het juiste adres.

Zelf waxen

Uiteraard hangt het er per waxmethode van af welke manier het beste is. Zorg in ieder geval voor een goed gehydrateerde, maar droge huid voor je de wax aanbrengt. Zo blijft de wax goed aan de haartjes plakken en trek je geen droge velletjes huid mee. Trek ook altijd tegen de haarrichting in. Zo heb je de meeste kans dat je alle haartjes er in een keer uittrekt. Lees uiteraard altijd eerst de bijsluiter.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.