Ontharingswax

16 Resultaten
Aanbevolen

16 Resultaten

Verder navigeren

Weg met die ongewenste haartjes met ontharingswax van wehkamp

Op verschillende plekken op je lichaam kan je last hebben van ongewenste haren. Een paar haartjes kan je wel met een pincet verwijderen, maar zijn het er meer, dan heb je andere methodes nodig. Bij wehkamp kun je ontharingswax kopen, en naast deze wax hebben wij nog veel meer middelen om van je ongewenste haargroei af te komen. Koop bij ons ook ontharingscrème voor een pijnloze ontharing of scheermesjes. Welke methode het beste is, hangt af van je voorkeur en van het gebied dat je wilt ontharen.

Ontdek de voordelen van ontharingswax kopen

Waxen is een populaire methode om thuis de strijd met ongewenste haartjes aan te gaan. Met ontharingswax van Veet kunnen de haartjes tot wel 28 dagen wegblijven. De haartjes worden met wax met wortel en al verwijderd. Naast waxstrips koop je bij ons ook een ontharingswax apparaat. Hierin verwarm je de koude wax op precies de juiste temperatuur. Waxen is echt heel eenvoudig.

Ontharingswax voor dames én heren bij wehkamp

Niet alleen vrouwen hebben last van overbeharing. Ook mannen kunnen extreme haargroei hebben op bepaalde lichaamsonderdelen. Bovendien zijn er steeds meer mannen die verschillende plekken van hun lichaam graag haarloos zien.

Ontdek ook onze waxstrips voor je benen. Zo kan je in de zomer zonder panty dat leuke rokje aan of stap je zonder behaarde benen op de racefiets. Voor de bikinilijn hebben wij speciale ontharingswax bikinilijn. De bikinilijn is vaak extra gevoelig. Met deze wax zorg jij zonder problemen voor een strakke bikinilijn. Veel vrouwen hebben last van ongewenste haren op hun kin of hun bovenlip. Blijf er niet mee rondlopen, maar gebruik ontharingswax voor het gezicht. De waxstrips voor het gezicht zijn ideaal voor kleine zones zoals je wangen, je kin of je bovenlip.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.