Ontharingscreme

Voor een snelle en pijnloze ontharing gebruik je een ontharingscrème of een ontharingsspray! Veel ontharingscrèmes van merken als Veet bevatten hydraterende, voedende en verzachtende bestanddelen zoals Aloë Vere en vitamine E. Met als resultaat een goed gevoede huid die een week lang zijdezacht en glad blijft! Ontdek ons complete aanbod ontharingscrèmes.

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Ontharingscrèmes

Ben jij geen fan van scheermesjes of waxen? Dan is een ontharingscrème of ontharingsspray ideaal voor jou. Het is een snelle en pijnloze manier om snel gedag te zeggen tegen ongewenste haartjes op je lichaam. Ontdek ons complete aanbod van ontharingcrèmes met merken als Vichy en Veet.

Hoe werkt ontharingscrème?

Ontharingscrèmes staan voor een snelle en pijnloze ontharing. Maar hoe werkt dat nou precies? In de crèmes zit een bepaald stofje die de haren verzwakt. Je brengt de ontharingscrème eenvoudig aan op de plek die je wilt ontharen. Even laten inwerken en ontharen maar! Bij de meeste ontharingscrèmes krijg je een spateltje of spons om het product weer te verwijderen. Door middel van de spons haal je gemakkelijk de crème en je haartjes weg. De crème kan je gebruiken op verschillende lichaamsdelen zoals je benen, bikinilijn, oksels of armen.

Gemak tijdens het douchen

Liever ontharen tijdens het douchen? Dan zijn de producten van Veet perfect voor jou. Veet heeft een In-Shower lijn voor het ontharen tijdens het douchen. De ontharingscrème heeft een waterbestendige formule die zijn werk doet terwijl je onder de douche staat. Terwijl de crème zijn werk doet, kun jij je haar wassen.

Handig om te weten

Gebruik je voor het eerst een ontharingscrème? Probeer het dan eerst uit op een klein, onopvallend stukje huid om te kijken hoe je huid op de crème reageert. Als je na 24 uur geen irriterende reactie op je huid hebt, kun je beginnen met ontharen!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.