Louis Widmer nachtcrème

4 resultaten
aanbevolen

4 resultaten

Smeer een nachtcrème van Louis Widmer voor een zachte huid die soepel aanvoelt

Wil je ook elke dag genieten van een zachte huid die soepel aanvoelt? Kies dan voor een nachtcrème van Louis Widmer!

Een mooie huid dankzij jouw dagelijkse beautyroutine

De Louis Widmer nachtcrème is een crème die elke avond op de gezichtshuid en hals aangebracht moet worden. De crèmes van Louis Widmer bevatten voedende bestanddelen, waardoor de huid elke nacht opnieuw een boost krijgt. Voor een optimale werking van de nachtcrème is het belangrijk om de huid eerst goed te reinigen met een gezichtsreinigingsproduct. Bovien is een goede dagcrème ook erg belangrijk om je huid zo goed mogelijk te verzorgen!

Louis Widmer nachtcrème zonder parfum of met parfum

Sommige vrouwen en mannen vinden het prettig als een crème licht geparfumeerd is. Anderen houden er juist niet van of willen het liefst zo min mogelijk toevoegingen vanwege allergieën. Daarom heeft Louis Widmer nachtcrème zonder parfum, maar ook met parfum aan het assortiment toegevoegd. De nachtcrème zonder parfum is speciaal ontwikkeld voor mensen met een zeer droge huid of een ruwe en geïrriteerde huid.

Louis Widmer anti aging nachtcrème of Louis Widmer nachtcrème Vitalisante

Louis Widmer heeft naast geparfumeerde en ongeparfumeerde nachtcrèmes nog meer soorten crèmes in het assortiment. Bijvoorbeeld de anti aging nachtcrème en de nachtcrème Vitalisante. De Louis Widmer anti aging nachtcrème stimuleert elke nacht de aanmaak van nieuwe huidcellen, waardoor rimpels en fijne lijntjes minder worden. De nachtcrème Vitalisante stimuleert de doorbloeding en de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Koop je Louis Widmer nachtcrème bij wehkamp

Van spullen voor je interieur tot speelgoed en van elektronica tot beautyproducten; het is allemaal te koop bij wehkamp! Shop vandaag nog nachtcrème van Louis Widmer en alle andere producten die je nodig hebt, en je ontvangt alles morgen al bij je thuis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.