Mondwater

1 Resultaat
Aanbevolen

1 Resultaat

Mondwater voor de beste mondverzorging

Poets, flos en stook je je tanden op regelmatige basis? Zo schakel je bacteriën uit en voorkom je hinderlijke gaatjes. Toch is dit niet voldoende. Voor een 100% geslaagde gebitshygiëne moet je je hele mond goed reinigen, dus ook die lastig bereikbare plekken. Ga voor een complete reiniging en een frisse adem met een efficiënt antibacterieel mondwater. Bekijk onze producten!

Welke voordelen biedt mondwater zonder alcohol?

Een reinigingsmiddel om je gebit te spoelen, doodt alle schadelijke bacteriën in je mond. Een spoelmiddel geeft je een schoner mondgevoel en een frisse adem. Veel antibacteriële mondwaters bevatten alcohol. Alcohol doodt alle bacteriën, maar heeft ook minder goede kanten. Zo onttrekt alcohol vocht uit je mond. Hierdoor produceer je minder speeksel en vergroot je de kans op plakvorming. Een droge mond komt de kwaliteit van je adem niet ten goede. Voldoende speekselvorming is belangrijk voor de hygiëne van je gebit. Geef daarom de voorkeur aan een mondwater zonder alcohol. Bekijk bijvoorbeeld het spoelmiddel van Zendium Classic in onze shop. Dit product bevat 0 procent alcohol. De 100 procent natuurlijke enzymen beschermen je mond en stimuleren de goede bacteriën. Een natuurlijk mondwater kopen is een prima idee! Zoek je een mondwater om je tandvlees te beschermen? Oral B heeft een alcoholvrij middel voor een gezonde adem en gezond tandvlees.

Waarom kies je voor een mondwater met fluoride?

Neem bij voorkeur een spoelmiddel met fluoride. Wist je dat fluoride zorgt voor minder tandplak? Zo bescherm je het glazuur van je tanden. Besef dat de fluoride in je tandpasta niet voldoende is. Het is immers onmogelijk om alle plekken goed te bereiken met een tandenborstel. Regelmatig goed spoelen helpt! Met Oral B mondwater kies je voor een complete bescherming tegen tandplak. Wil je graag wittere tanden? Het middel van iWhite geeft je een optische whitening. De toegevoegde fluoride zorgt voor sterkere tanden en voorkomt tandplakvorming. Surf je ook langs de verzorgingsproducten flosdraad en tandpasta?

Mondwater kopen: profiteer van onze kortingen

Zoek je een lekker fris mondwater in de aanbieding? Geniet van de verfrissende muntsmaak van Oral B mondwater. Wil je het liefst een ontstekingsremmend mondwater? Of je nu op zoek bent naar een middel om je tandvlees te beschermen, ontstekingen te remmen of wittere tanden te krijgen: neem een kijkje in de shop. Vergelijk alle producten en check de kortingen. Ga voor een optimale mondverzorging voor een product zonder alcohol. Mondwater kopen bij wehkamp is eenvoudig. Succes met je bestelling!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.