POP top teaser image

NIVEA lichaamsverzorgingsproducten

NIVEA is goed voor je huid. En dat is goed voor je zelfvertrouwen. Je huid is belangrijker dan je denkt. Het verbindt je met de wereld om je heen. Met de mensen om wie je geeft. Als je lekker in je vel zit, geniet je meer van het leven. Daarom zorgt NIVEA voor iedere huid. Voor de lichte en de donkere huid. De gewone en gevoelige huid. Van jong tot oud. Van top tot teen. En dat al meer dan 100 jaar.

31 Resultaten
Aanbevolen

31 Resultaten

NIVEA lichaamsverzorging

Wat is het toch heerlijk om je huid al onder de douche te verzorgen. Water droogt de huid uit en een goede douchegel gecombineerd met een bodycrème achteraf helpen je huid te herstellen. Bovendien voelt het zo heerlijk aan als je NIVEA lichaamsverzorging gebruikt. En voor iedereen heeft NIVEA de heerlijkste crèmes, mousses en andere lichaamsverzorging.

NIVEA: een omvangrijk assortiment

NIVEA lichaamsverzorging brengt je veel variatie in geuren en rijke verzorging. De collectie bevat heerlijke douche mousse, douchegel en badschuim. Maar ook bodylotions, deodorant en bodycrèmes. Uiteraard ontbreekt de zonbescherming niet in de collectie lichaamsverzorging. Kies eens een leuke cadeauverpakking en verwen jezelf of een ander met de heerlijke lichaamsverzorging van NIVEA.

Handige multipacks

De collectie NIVEA lichaamsverzorging bestaat uit alles wat je maar nodig hebt om je lichaam te verzorgen. Het begint met badschuims en douchegels en eindigt bij zonbescherming. Voor hem en haar zijn er multipacks met douchegels, zonbescherming en deodorant in de collectie verkrijgbaar. Handig, want zo grijp je nooit mis. NIVEA lichaamsverzorging biedt een breed scala aan verzorgende olie, crème en lotion. Natuurlijk mag het vertrouwde blauwe blik niet in de collectie NIVEA lichaamsverzorging ontbreken. Evenals de klassieker Shower oil en de Q10 plus lichaamsverzorging.

Gebruik het samen

NIVEA lichaamsverzorging biedt voor iedereen heerlijke crèmes en dergelijke aan die de huid herstellen, verwennen, van vocht voorzien en verstevigen. Ook het huidverouderingsproces van de huid houdt NIVEA lichaamsverzorging tegen dankzij Q10 als ingrediënt. Dit beschermen tegen huidveroudering zien we ook terug in de formules voor zonbescherming van NIVEA zonnen. Voor kinderen en volwassenen zijn er diverse zonbescherming om uit te kiezen. Combineer dit met een aftersun of een rijke bodycrème van NIVEA lichaamsverzorging en je huid straalt het hele jaar door.

Lekker snel in huis

Haal je NIVEA lichaamsverzorging lekker snel in huis en bestel het vandaag bij ons. Bij een besteding vanaf 20.- bezorgen wij je pakket zonder verzendkosten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

WannaGive Days
Shop nu

Categorieën

Mijn account
Help