haarstyling

Kleurspoeling

Ben jij een keer toe aan een andere kleur? Met onze haarkleuring geef jij jezelf een makkelijke, snelle en tijdelijke make-up over. Ideaal om te gebruiken als je naar een festival of een ander feest g ...

35 resultatensorteren op
aanbevolen

Haarkleuring

Wanneer je toe bent aan een andere haarkleur ben je bij ons aan het goede adres. Wij hebben verschillende varianten haarkleuring. De haarkleuring is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen. Het wordt gebruikt om de grijze haren te bedekken, om de natuurlijke haarkleur te wijzigen of om de natuurlijke haarkleur te herstellen.

Tijdelijke of semipermanente kleuring

Onze tijdelijke haarkleuringen van L’Oréal zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Met deze haarkleuring krijgt je haar een dag een nieuwe haarkleur. De kleuring verdwijnt naar een wasbeurt. Je krijgt dus een unieke look voor een dag. Je kan ook effecten in het haar aanbrengen door bijvoorbeeld enkele gekleurde strepen in het haar te zetten.

Wanneer je graag langer een kleurtje in het haar wilt aanbrengen, kun je gebruik maken van onze L’Oréal Paris Colorista Washout producten. Deze kleuring blijft een tot twee weken zichtbaar in het haar. De crème moet zachtjes in het haar gemasseerd worden. Voor een nonchalante look kun je ervoor kiezen om de kleur alleen in enkele plukken of alleen op de onderkant van het haar aan te brengen.

Geschikt voor uitgroei

Met de camoufleerspray kun je in slechts drie seconden de grijze haren of de uitgroei camoufleren. De spray wordt gemengd met de eigen haarkleur waardoor er geen verschil te zien is. Met deze spray zijn grijze haren en uitgroei niet langer meer zichtbaar. De spray is eenvoudig uit te spoelen met shampoo.

Langdurige kleuring

Wanneer je liever kiest voor een wat langere haarkleuring kun je gebruik maken van onze haarverf. Je kunt ervoor kiezen om het haar in zijn geheel te kleuren of alleen te kiezen voor het verven van de uitgroei. Met haarverf blijft de kleuring tot wel zes weken zichtbaar.