lichaamsverzorging

Huidverzorgingsproducten

Je huid heeft best wat te verduren op een dag. Zon, wind, kleding die langs de huid schuurt en ga zo maar door. Daarom is het belangrijk om je huid goed te verzorgen, zodat het weer herstelt. Ontdek d ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

Huidverzorging

Je doet veel op een dag, daarom is het belangrijk om je huid de verzorging te geven die het nodig heeft. Je huid is het belangrijkste orgaan dat je hebt, dus daar moet je goed voor zorgen. Een goede huidverzorging zorgt voor een betere gezondheid. Ontdek hier ons aanbod aan huidverzorging met merken zoals Bepanthen, Clinique en Weleda.

Voor de zwangere buik

Zwanger zijn is fantastisch, maar tijdens de zwangerschap verandert je lichaam drastisch. Om jou zo goed mogelijk te helpen deze bijzondere maanden door te komen met de juiste huidverzorging, hebben wij voor jou verschillende zwangerschapsartikelen. Onze Zwitsal buikbalsem houdt jouw buik zacht en soepel. Wil je zwangerschapsstriemen voorkomen? Gebruik dan de zwangerschapsstriemen balsem van Bepanthen, dat de kans op dergelijke striemen vermindert. Wil je liever de spankracht en elasticiteit van je huid vergroten? Gebruik dan Weleda zwangerschapsolie voor een zijdezacht gevoel.

Huidherstel en gezichtsverzorging

Je huid krijgt veel te verduren op een dag, waardoor het de juiste huidverzorging nodig heeft. Daarom hebben wij verschillende producten en crèmes voor een optimaal huidherstel. Heb jij last van eczeem of een jeukende, rode huid? Dan is Bepanthen eczeem crème de oplossing voor jou. Of wil jij juist jouw gezicht goed verzorgen met de juiste gezichtsverzorging? Dan is de Clinique Intro Kit gezichtsroutine perfect voor jou. Wil je een optimale huidverzorging? Kijk dan eens bij onze gezichtsverzorging, waar wij onder andere een breed aanbod hebben aan dagcrèmes en gezichtsreiniging.